ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Μεταξά στην Χαλκίδα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει να μάθει σωστά Αγγλικά με μεθοδικό τρόπο. Η κυρία Ελένη Μεταξά και ο γιoς της είναι πραγματικοί επαγγελματίες πράγμα το οποίο καταλαβαίνει κανείς από την πρώτη κιόλας επίσκεψη του στο φροντιστήριο. Οι παροτρύνσεις τους, το ζεστό τους χαμόγελο αλλά και ο σωστός προγραμματισμός τους για την ροή του μαθήματος δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για τον οποιοδήποτε μαθητή ανεξαρτήτου ηλικίας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως σε όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί το φροντιστήριο τα ποσοστά των επιτυχιών ξεπερνούν το 97%.Από την μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την κυρία Ελένη Μεταξά για την τεράστια συμβολή της στην προσπάθεια μου να αποκτήσω το πτυχίο C2 στα Αγγλικά γιατί στο πρόσωπο της βρήκα το πρότυπο του εκπαιδευτικού!!

  Γιαγρίδης Δημήτριος
  Ανθυπολοχαγός (ΠΖ)
 • Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια που κάνατε για τον γιο μας και μαθητή σας, Ζυγούρη Θάνο, και έχει στα χέρια του πλέον το Proficiency. Ευχαριστούμε, γιατί προσπαθήσατε όχι μόνο σαν καθηγήτρια, αλλά και σαν άνθρωπος σε αυτή τη δύσκολη προσαρμογή που είχαμε όλοι μας στην πόλη σας. Πάντα επιτυχίες σας ευχόμαστε και πάνω από όλα πάντα άνθρωπος.

  Βασίλης Ζυγούρης- Τζιόλα Μαρία
  Γονείς
 • Ο κύριος Νίκος είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής. Τον αγαπούν πολύ τα παιδιά και έχει έναν εντυπωσιακό τρόπο να τους μιλά και να τα κερδίζει. Ευχαριστούμε πολύ για τη φροντίδα που δίνει στα παιδιά μας, τη στήριξη και το ενδιαφέρον.

  Έχει ένα χάρισμα να σε κάνει φίλο από την πρώτη στιγμή κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας.

  Ευχαριστούμε που όλοι σας φροντίζετε τα παιδιά μας σαν να είναι παιδιά σας!

  Νάντια
  μητέρα δύο μαθητών μας ηλικίας 9 και 14
 • Άρτια εκπαίδευση, υπέροχο περιβάλλον! 

  Βίκυ Βασιλείου
  Επιχειρηματίας, Πρώην μαθήτριά μας
 • Η κυρία Λένα μου έχει δώσει πολύ καλή εικόνα τα τρία χρόνια που είμαι εδώ. Όταν πρωτοήρθα δεν ένιωθα καθόλου ευχάριστα και ερχόμουν από ανάγκη.

  Η κυρία Λένα ήταν αυτή που με έκανε να αλλάξω γνώμη για εκείνη και το φροντιστήριο της. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, με ιδιαίτερο ταλέντο στο να αναγνωρίζει τον άλλον και να τον κατανοεί.

  Πιστεύω πως όσο περισσότερο τη γνωρίζεις, ανακαλύπτεις πολλά περισσότερα για τον εαυτό της.  Αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι ότι έχει σχέση με τα παιδιά. Το επάγγελμα που κάνει πιστεύω πως είναι το ιδανικότερο για εκείνη.

  Μιχάλης
  Mαθητής, 7 ετών
 • Στην εποχή που ζούμε κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη τουλάχιστον ενός πτυχίου ξένης γλώσσας για την εξέλιξη του κάθε ανθρώπου τόσο στον επαγγελματικό του τομέα όσο και στην προσωπική του ζωή! Έτσι και στην δίκη μου περίπτωση, στον επαγγελματικό μου τομέα, ήταν υποχρεωτική η ύπαρξη του πτυχίου των Αγγλικών σε επίπεδο C2. Αν και με λίγες αναμνήσεις από όσα είχα διδαχθεί πριν αρκετά χρόνια στην αγγλική γλώσσα αποφάσισα τον Οκτώβριο του 2020  και αφού επέλεξα να συνεργαστώ με το φροντιστήριο Metaxa να κάνω την προσπάθεια μου παρά την πίεση του χρόνου λόγω της δουλειάς. Αρχικά, το πρόγραμμα κυλούσε εξαιρετικά μέχρι τη στιγμή που λόγω του COVID-19 ήρθε το δεύτερο lockdown και κάπως έτσι το μάθημα εξ επαφής αντικαταστάθηκε από διαδικτυακά μαθήματα! Υπήρξε ένα μικρό διάστημα τις πρώτες μέρες που το μάθημα ήταν αδιάφορο, τυπικό και πολλές φορές ακόμη και βαρετό μέσα από μια οθόνη και αυτό λόγω της ασυνήθιστης μεθόδου διδασκαλίας! Βλέποντας ωστόσο το στόχο που δεν ήταν άλλος από την απόκτηση του πτυχίου όλα αυτά ξεπεράστηκαν πολύ γρήγορα και το μάθημα άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον. Κάθε φορά ήταν ξεχωριστή και φάνταζε το μάθημα της αίθουσας πολλές φορές! Τα συναισθήματα μέσα σε όλο αυτό το διάστημα ήταν άπειρα από την αγωνία για το επόμενο μάθημα, το άγχος των εξετάσεων που αναβλήθηκαν αρκετές φορές μέχρι και την λύτρωση όπου ήταν η απόκτηση του πτυχίου!  Έτσι λοιπόν,  θα ήθελα να ευχαριστήσω την καθηγήτρια μου -Elena Metaxa Kalofonou- που συνέβαλε σε αυτή την επιτυχία και ήταν πάντα δίπλα μου σε ότι και αν χρειαζόμουν.

  Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο σε οποίον θέλει να εξασφαλίσει την επιτυχία του στις εξετάσεις, μετά την άριστη συνεργασία που είχα με την καθηγήτρια μου.

  Δημήτρης Παππάς
  Στρατιωτικός
 • Η κυρία Λένα είναι από τους καλύτερους ανθρώπους, με τις δικές της απόψεις, είναι δίκαιη, κοινωνική, ευγενική, γενικά ένας χαρούμενος άνθρωπος.

  Μαθαίνουμε Αγγλικά σε ένα περιβάλλον πολύ όμορφο περιβάλλον και η κυρία Λένα δεν είναι μόνο η καθηγήτρια μας, είναι η προπονήτρια ζωής μας!

  Γκρασιέλα
  Μαθήτρια 15 ετών
 • Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με τον κύριο Νίκο. Τόσα χρόνια έχουμε άμεση ενημέρωση για το παιδί μας, για την πρόοδο του και τη συμπεριφορά του στο μάθημα. Κι ο Κωνσταντίνος είναι ενθουσιασμένος μαζί του.

  Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και μας στηρίζετε στο έργο μας, που δεν είναι καθόλου εύκολο πια με τόσα και τόσα που γίνονται καθημερινά.

  Ευχαριστούμε επίσης που βοηθήσατε το παιδί μας όλο το διάστημα μέχρι τις εξετάσεις τη φετινή χρονιά, που δοκιμάστηκαν οι αντοχές του με τις τόσες απαιτήσεις προσαρμογής στα νέα δεδομένα του σχολείου του λόγω Covid-19.

  Η επιτυχία του είναι και δική σας επιτυχία!

  Ειρήνη
  Μητέρα του 16χρονου Κωνσταντίνου
 • Ψάχνοντας φροντιστήριο αγγλικών στη Χαλκίδα,  βρήκα την  κ. Έλενα  Μεταξά.

  Μια γυναίκα με ανεξάντλητο πάθος και όρεξη για την εργασία της.

  Στο φροντιστήριο της υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός που συμβάλλει στην άνετη εκπαίδευση του μαθητή. Νιώθω την ανάγκη να εστιάσω στο ότι εκτός των γνώσεων και των επιτυχιών της, ξεχωρίζει για τη συμπεριφορά της ως εκπαιδευτικός  και ως άνθρωπος.

  Τόσο η ίδια όσο και ο γιος της Νίκος Καλόφωνος, είναι έμπειροι καθηγητές ώστε να εμπιστευτείς  τα παιδιά σου ή να πας εσύ ο ίδιος. Ποτέ δεν είναι αργά για μάθηση!

  Να σημειωθεί ότι κατά την περίοδο της καραντίνας δεν χάθηκε ούτε μια διδακτική ώρα διότι υπήρχε άμεση κινητοποίηση και τα μαθήματα έγιναν διαδικτυακά.

  Χαραλαμποπούλου Αγγελική
  Στρατιωτικός
 • Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που διδάσκετε τα μικρά παιδιά. Που τα βάζετε να συμμετάσχουν όσο περισσότερο μπορούν στο μάθημα. Το ότι  έγραψαν τις νέες λέξεις κάτω από ζωγραφιές που έκαναν τα ίδια τα παιδιά αντί να ζωγραφίσετε εσείς κάτι, το βρίσκω εκπληκτικό, γιατί το κάθε παιδί νιώθει πως συμβάλλει στη μάθηση του.

  Έρχεται στο σπίτι όλο χαρά και θέλει να μου δείξει ό,τι έχετε κάνει και πει στο μάθημα. Και κάθε φορά που φεύγει για το φροντιστήριο ετοιμάζεται μισή ώρα πριν, από τη χαρά της!

  Όταν έχει να διαβάσει, πρώτα θα κάνει τα Αγγλικά της και μετά όλα τα άλλα μαθήματα της!

  Σας ευχαριστώ που κάνατε τα πρώτα της βήματα τόσο ευχάριστα και δημιουργικά!

  Σόνια
  Μητέρα μαθήτριας 7 χρονών